2009-01-24

CONTEST


"Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om ett presentkort värt500 kronor från Sophies Closet. Var med och tävla HÄR du med!"

COMVIQ KONTANT

För er med COMVIQ KONTANTKORT

Smsa I LOVE COMVIQ till 71600 och du får 50:- att ringa för..



Jag gjorde detta och fick:

Grattis! Din ringpott kommer nu automatiskt att sättas in på ditt kontantkort. Det kan ta upp till några dagar innan du får din bonus.
Mvh comviq



_________________________________


Efter jag hade gjort det så va min första tanke:

Fan det är någon som ska pirata min telefon och sno alla mina bilder på mina fina barn!!1

Typ nån virus skit..


http://www.familjeliv.se/Forum-5-172/m40676868.html


Jag har iaf tömt telefonen

BLINGO!!!

Jag har ändrat detta för att ingen på familjeliv ska bli arg :-D

Bend over baby!



Slängde på mig mina nya jeans idag...snygg som fan ställde jag min framför spegeln och poserade lite.
Skulle böja mig ner och ta på min strumpan och upptäcker till min förbannade fasa att det är ett par visa arslet jeans!!!!

Visst jag kan ju ha leggings under men jag hatar det!!!

Finns inget fulare!

Bilden är jättestulen från http://lasfashionistas.blogspot.com/2006/07/five-fashion-commandments.html


Nu är jag ingen flitig stringanvändare utan de användas endast på tvättdagar! String är för fjortisar med arslet fortfarande intakt och inte hängande vid knäna eller obefintlig!
Att ha jeans som gör att man visar arslet borde vara förbjudet. Jag använder endast mina visa arslet jeans ihop med en tunika, men det känns ju ändå sjukt obehagligt att visa rumpan.

Näpp längeleve jeans som sitter bra!

rinnande öron

Albin vaknade imorse och nämnde att han hade lite ont i vänster öra, just lite va väldigt viktigt. "det gör inte alls lika ont som dom andra gångerna mamma" innan han fick sina rör hade han hysteriskt mot när han fick öroninflammation. Sen dom satte in hans små blå rör så har han hört precis som han ska och inte haft en enda öroninflammation. Han la sig brevid mig och jag tyckte han va lite varm och frågade honom igen hur det va med hans öra, "det rinner en massa ur det mamma, känn här." och det rann verkligen! Håret är helt ihopklibbat och det är torkad vätska (var?) runt hela örat. Så nu har jag pratat med sjukvårdsrådgivningen. Vi fick en tid men jag glömde bort det så fort jag la på. Tror det va halv ett, får ringa ner när dom öppnar klockan tolv. Så blev min helg inställd då, jag som va så sjuk sugen på att gå på säljträffen och se kläderna och få lite insider tips. Men men vad är en bal på slottet