2009-02-15

Bort med skiten

Jag är så sjukt sugen på att klippa av mig håret.

Jag och Jenny kom fram till för nån vecka sen att blondie Anneli snart är ett minne blogg och brunett Anneli är på G.
Får väl se när det blir av, till helgen kanske babe???

Men jag vill verkligen göra nåt med mitt hår...


Hittade den här (http://www.aftonbladet.se/sofismode/skonhet/article4375781.ab) artikeln på Aftonbladet och jag tycker beckhams frisyr är skitsnygg, jag är inte jätteförtjust i henne men schysst frisyr har hon allt.
SO WHAT TO WHAT TO DO???


Weekend 13-15/2

Fredag:
Skulle jobbat, Albin spydde klockan sex på morgonen sen va helgen inställd.

Skulle spelat guitar hero med Kuittinen på kvällen men icke sa nicke. Satt hemma och spanade lets dance, Tobbe dök upp vid ett tiden.
Skönt att inte behöva sova själv.Jag och Albin myste med bär och grädde, mycket mumma.
Humörmässigt så va kvällen nog rätt ok, jag glömmer ju sånt där så fort jag vaknar dagen efter.


Lördag: Tobbe åkte och skulle laga bil och min dag förstördes totalt rätt tidigt. Jag packade faktiskt väskan och var påväg härifrån. Min enda tanke var att jag måste fly, försvinna bort härifrån innan jag blir helt infekterad. Men det blev bättre, vi satte oss i bilen och tvingade med oss Lina till kungälv istället.

Tack för att du åkte med Lina du är en malibubarbie!
Tobbe va ute på galej men dök upp mittinatten sådär lagom onykter bara. Duktig kille ;-)

Söndag: Upp tidigt och tvingade hem Tobbe, frukost i bilen och brum ut till horla. Pulkaåkning as hell med Magnus, Enya, Ulle, Alma och Alfred. Sjukt roligt.
Molly spanade tjurar, hästar och kaniner och var i himmelriket. Fick middag som as always smakade sjukt gott, tackar så mycket. Hem snabbt som sjuttan och dumpade kidsen hos Tobbe och åkte iväg till Hoberg för att hålla en Blingo demo hos Åsa. Jättetrevligt och försäljningen gick bra. Hon fick 350:- i värdinnegåva, jag är avundsjuk...vill också handla massa kläder :-D

Majide!!Finns det något tokigare program?? Jag fattar verkligen ingenting utav det men ändå så sitter jag helt förtrollad när idioterna ramlar och slår sig eller sover på kapselhotell...

Puckon!