2008-11-23

Fjortis groupie.

Jag är groupie till två band..


www.scotts.nu *DREGGEL*

och

www.ariseonline.com *MUMMA*


Jag föredrar Arise musikmässigt men Scotts är porriga as hell!

Plus att dom underhåller mig på mina tråkiga lördagar, det gör inte Arise för då hänger iaf delar av dom på ROCKBAREN!!!

*suck...sikka prioriteringar*

Frustration.

Jag är världens bästa mamma.

Jag är verkligen det, förutom när jag är trött, har ont i huvudet och ska jobba dagen efter. Då blir jag retlig och orkar inte alls med Albins trots lika bra som jag gör i vanliga fall.

När han har gått upp ur sin säng för femtionde gången och väckt sin syster för trettiofemte så blir jag galen!! Tokig och en riktig idiot.

Jag kan säga dumma saker och kasta kuddar.

RING SOC FÖR FAN HON ÄR GALEN!!!

Visst jag blir knäpp och tänker en jävla massa men jag skulle aldrig skada mina barn! Jag är satt på denna jord för att skydda dom.

Idag lyckades jag slänga ur mig, "Ligger du inte kvar nu så vill jag aldrig mer se dig". Har ni hört nåt så fruktansvärt??

Jag kände så fort jag slängde ur mig det hur jävla dum i huvudet jag är. Precis sådana saker slängde mitt ex ur sig till sin dotter och jag tyckte det va så fruktansvärt att lyssna på.

Jag la mig brevid honom och försökte förklara. Förklara hur jag känner det.

Att i "vanliga" familjer finns det både en mamma och en pappa som kan turas om att ta barnen när dom inte riktigt vill sova, men att mamma är själv och inte riktigt orkar alla hans ideér på kvällen.


Nu vill jag inte att ni ensamstående pretto morsor ska koma med massa kommentarer om hur jäkla duktiga ni är och att ni AAAALLLLDRIG skulle göra så emot era barn.
För jag är inte ofelbar, jag orkar inte alltid.

MEN JAG GÖR TAMEJFAN MITT BÄSTA!

Kalla fakta.

"Vem säger att Al Quaida bombar civila?"

"Det är USA som styr media"


JA FÖR BOMBERNA KOM UTIFRÅN RYMDEN!


Jävla puckon

Danke.

Tack Nalle för att du svarade, det va faktiskt riktat emot dig, du är den enda jag vet som kan sånt där.



Molly är inne i nån fas och vägrar sova middag, hon låg i sin säng i 1½ timma men vägrade sova. så jag mölade i mig en negerboll, tog upp henne, duschade och ryckte upp mig.

Lagade grönskasgratäng och köttgryta till middag, äpple och ananas paj till efterrätt.

Albin är nere hos Anton och leker, kommer hem senast halv sju. Sjukt att han har blivit så stor att han bara springer iväg till polarna.



Idag blir det natten tidigt, ska jobba 8-16 imorgon.

Panik.

Jag skulle slutat jobba och börjat plugga nu i Januari.

Jag vill inte plugga!! Jag vill jobba, jag vill ha min lön!

Men jag kan inte vara kvar på mitt nuvarande jobb vilket betyder att jag har 1½ månad på mig att hitta ett nytt jobb som bara innefattar dagtid.
Lycka till tomten.


Jag är körd.