2009-01-18

23.34

Huvvali va kvällarna springer iväg. Jag skulle lägga mig tidigt för att vara fit for fight när jag ska pallra mig upp vid klockan sju imorgon. och jag ska verkligen upp vid sju för jag måste äta frukost. Inte konstigt att jag sväller som en jävla bulldeg och bara blir fetare och fetare när jag inte äter ordentligt.

En toblerone här en päronmer där.
5 pepparkakor till lunch och en macka med ädelost till middag.
En chokladbit till te kvällsmat.

Anneli Ditt flöt fatta grejjen! Finnarna på hakan får du för att du mölar i dig massa choklad!
Tuttarna får varje morgon rullas ihop och stoppas in i bhn för att du inte rycker upp dig och slutar äta choklad, sparar pengarna och köper nya boobs!


Idag har maten sett någorlunda ut iaf.

Ingen frukost men fiskpinnar och makaroner till lunch...inget mellanmål men 10 pepparkakor.
Sparrissoppa och smörgås till middag. Och som grädden på moset. Lammfilé och nån potatistjosan till kvällsfika :-D

Jag är otroligt nöjd med mig själv faktiskt.

Imorgon börjar avgiftningen, Anneli är en sockerberoende Milf som behöver ordnas upp.


Imorgon är första dagen på mitt nya liv.

Och då är det inte bara socker och mat som ska tas tag i. Jag ska bli lycklig igen, jag känner energin sprudla.

Ska ner och skriva in mig på Carema så att jag kan få en tid där så dom jag hjälpa till att laga mig. det är fan dags.

Vardagslyx.

Idag har jag städat och grejjat som en tok.

Jag känner verkligen att jag är på väg ur min onda cirkel, den jag har snurrat i sen i September.
Energin sprudlar även om det finns saker som slänger skuggor över allting. Jag har sårat någon som jag bryr mig väldigt mycket om och det känns fruktansvärt.
Jag försöker förklara..berätta men det hjälper inte.

Nu har jag mölat kladdkaka och ikväll blir det Musse mat och Tusenbröder. Aldrig hört talas om men den är säkert toppen.

Molly har fått låna Flip av Albin ikväll så hon sover som en stock nu men hostar en hel del stackarn. Ska snart slänga fina Albin i säng också och försöka grejja lite mer....så mycket lättare att komma upp ur sängen när det är fint hemma ju.

The gang.












Retard 1 & 2













Emms & Makkus





Gårdagen bjöd på mycket dricka, otroligt trevligt sällskap, skjutsning av gravid lillasyster och även en taxitrip som gick på 50:- som för övrigt gentlemannan Marcus pröjsade så glatt.
Dans på bolaget med diverse skumma damer och herrar. Galna killar med stora dreads i nacken. Anneli flydde fältet som ett våp utan att säga hej då till sina vänner vilket var Otroligt dum! Nån tok i taxin gjorde ett raggningsförsök "Men hörru kan inte jag få bjuda på en öl hemma hos mig så kan jag betala en annan taxi åt dig ner till stan sen" Hmmm, nä tack! Avhopp på Kungsgatan., gratis taxiresa är aldrig fel. Eftergalej hos Magnus med panerad torsk och diverse galenheter.
Mina vänner som jag inte var en speciellt bra vän till igår avslutade inte sin kväll förän halv sex i morse efter mycket olagligt uppförande och mainstream diskussioner.