2009-02-07

En eufori av svulstig gäst-lektyr

Jajjamän, ni har den äran att insupa ett stycke gäst-blogg författat av Tarzan aka Makkan aka Mr. Awesome.

Gratis är det också, även om många nu hade betalat för det så tycker jag att det vore lite snålt och alla borde få chansen att ta del av mig om bara för en kort stund över internet.


Under en av mina ack så givande konversationer med Anneli så tyckte hon att jag skulle skriva ett inlägg om hurvida en Therése tror att jag är bisexuell eller inte.

Jodå, mycket ska man läsa innan ögonen trillar ur.


Hur som helst så kanske det kräver en vidare utveckling om varför Therése ens skulle ägna en endaste liten tanke åt min sexuella läggning, ty det var minst två år sedan vi ens språkade senast.

Fenomenet som uppbringade denna saftiga, svulstiga och smakrika fråga var såklart en förbannad skitfunktion på den i övrigt ganska behagliga sidan Facebook.

Man loggar in, ser att man har fått en ny notis! "Yay! Livet är underbart" tänker man som vanligt när dessa vita siffror med röd bakgrund uppenbarar sig där nere till höger. Man trycker fram notisen och läser det som står, kliar sig i huvudet, suckar och hela världen blir tom, ty det står:


Theresé just answered the question 'Do you think Marcus Sjögren is a bisexual?' about you. Click here to see more. 32 minutes ago

"Men.. va?" var det första som slog mig, det andra och tredje var nog, skulle jag

  1. Verkligen tro på att hon har svarat på frågan och att det där inte alls är något dumt jäkla reklamjippo för att få mig att lägga till den där löjliga jäkla applikationen på min sida så att tillverkaren tjänar pissetassar (Pesetas ala ulf brunnberg)?

  2. Ens vara intresserad av att veta vad hon tror? Hon som nu för tiden bor minst 40 mil bort och som jag inte träffat sen jag var 13? Ja hon måste ju ha fruktansvärt starka åsikter om det!
Jodå, visst är väl detta en fråga som jag antar att, nästan halva världen går och funderar på. De tänker, samlar intryck de får från mig, analyserar, väger argument mot varandra, smakar lite på resultatet och smetar in det i en applikation på Facebook!

Ja jag säger då det, först tänkte jag anklaga Facebook och de som säljer in sina applikationer på sidan och jäklar vilka svordommar jag hade bunkrat upp med. Sen kom jag på att anledningen till att man får sån här skit är för att folk är så korkade att de går på skiten, så nu kan jag inte riktigt med rätta häva ur mig alla de där svordommarna som jag hade tänkt kräka fram, förlåt Anneli, men det här blev helt plötsligt rätt meningslöst inlägg helt utan hat och ilska.


Jag tänker nu efter denna fluffigt, mjuka, härliga bit ingenting runda av. Ni har haft äran att läsa något ni för alltid kommer att minnas, och har ni ens tagit er ända hit, så höftar jag till med att ni förmodligen är arbetslösa.


Och kom ihåg; När isbjörnarna attackerar, det är då man inte ska vara esikmå utan kanot.

Jag tackar och bugar för tid och utrymme,

Yours truly,

Makkan

Nu kom mina grannar hem för fem minuter sen och nu ljuder det härliga dunket genom barnens sovrumsvägg!!!!


Synd att jag är en sån jävla mes och inte vågar säga till.

Porrparty är bokat den 27 Februari at 20,00.


Kommer bli röj.Inbjudna:


  • Emma med diverse ff polare som va bokade
  • Mia med diverse systrar
  • Alla Alingsåstjejer från Fl
  • Små och storasystrar (+ Linas knaspolare och Sarah)
  • Alla Sillar!!!
  • Och självklart alla mina killkompisar som bor i närheten. Mica och marcus räknar jag redan med!
  • Cilla och Mikael är givna inslag i dildovärlden.
  • Vissa jobbarkompisar men självklart Sarah.


Har jag missat nån får ni väl pissa i min brevlåda eller skriva en kommentar så bjuder jag in er.

Snälla snälla!

Ta mig härifrån Caroline af ugglas ogillas otroligt!

Inget mer att tillägga efter kvällens delfinal.

Första steget.

Nu är det taget, första steget emot ett blöjfritt barn.
Molly går i stort sett aldrig med blöjor hemma och går med jämna mellanrum in och sätter sig på sin potta men det kommer aldrig nåt.
Idag kom hon och drog i mig och ville kissa så jag gick med och satte henne på toaletten.


OCH HON KISSAR!!!

Min lilla tolla börjar bli stor. Till sommaren ska hon vara blöjfri.

Föräldramobbing.

http://www.aftonbladet.se/wendela/article4349345.ab


Vuxenmobbing....

Ja visst är det hemskt.
Ja jag tycker faktiskt det...

MEN

Jag måste nog erkänna att jag (oftast) är en av dom där hemska mammorna som trycker ner på sånna där stackare som sitter och tycker synd om sig själva.
Jag har själv skrivit trådar på ett sånt där speciellt forum (läs; Familjeliv.se) men lär man sig inte vid första tråden man skriver att det inte är någon idé så får man skylla sig själv.
Man kan inte sitta och tro att ens problam ska bli lösta av några jävla hobbyterapeuter över nätet, absolut inte över familjeliv.
Vill ni ha faktasvar på era frågor så sök er till flashback.info istället.
Där dominerar männen och därför blir det inget jävla tjafs som det blir på fjant fl.

Varför hänger jag på fl då??
Jo för att där finns många av mina polare som jag inte pratar med någon annanstans. Vi startade ett eget forum ett tag för att slippa skiten men det rann ut i sanden.

Men ja, jag är en sån hemsking som dom få gånger jag orkar svara på nåt, faktiskt är cynisk och otrevligt.

Men!
Man kan inte sitta i soffan och tro att lyckan ska komma och sparka en i arslet!
Ryck upp er för satan.