2008-11-23

Frustration.

Jag är världens bästa mamma.

Jag är verkligen det, förutom när jag är trött, har ont i huvudet och ska jobba dagen efter. Då blir jag retlig och orkar inte alls med Albins trots lika bra som jag gör i vanliga fall.

När han har gått upp ur sin säng för femtionde gången och väckt sin syster för trettiofemte så blir jag galen!! Tokig och en riktig idiot.

Jag kan säga dumma saker och kasta kuddar.

RING SOC FÖR FAN HON ÄR GALEN!!!

Visst jag blir knäpp och tänker en jävla massa men jag skulle aldrig skada mina barn! Jag är satt på denna jord för att skydda dom.

Idag lyckades jag slänga ur mig, "Ligger du inte kvar nu så vill jag aldrig mer se dig". Har ni hört nåt så fruktansvärt??

Jag kände så fort jag slängde ur mig det hur jävla dum i huvudet jag är. Precis sådana saker slängde mitt ex ur sig till sin dotter och jag tyckte det va så fruktansvärt att lyssna på.

Jag la mig brevid honom och försökte förklara. Förklara hur jag känner det.

Att i "vanliga" familjer finns det både en mamma och en pappa som kan turas om att ta barnen när dom inte riktigt vill sova, men att mamma är själv och inte riktigt orkar alla hans ideér på kvällen.


Nu vill jag inte att ni ensamstående pretto morsor ska koma med massa kommentarer om hur jäkla duktiga ni är och att ni AAAALLLLDRIG skulle göra så emot era barn.
För jag är inte ofelbar, jag orkar inte alltid.

MEN JAG GÖR TAMEJFAN MITT BÄSTA!

6 kommentarer:

Jane sa...

Du är bäst, den bästa mamma för dina underbara barn.

Vi är två och turas om om nattningarna och barnen somnar hur lätt som helst. Men jag säger både det ena och andra till mina barn ändå.
Så även om man är två är det tufft.
Men är man ensam är det tuffare - jag vet, jag har gjort det.

Puss & kram

Sarah sa...

(sv)

Haha, men man kan ju inte annat än ÄLSKA honom. Så himmelskt söt! :D

Sara sa...

Det tycker jag, den var helt underbart jävla genombra :)

Jag är också ensam och precis som du så kan jag känna att ibland orkar jag inte.. Men nånstans hittar man orken ändå och man är den absolut bästa mamma för sitt eget barn. Du gör ditt bästa och det är det som räknas :)

Frickie sa...

håller så fullständigt med dig.. åthelvete att vara ensam o låtsas ha tålamod till allt.. det brister snabbt som fasiken! fan vad jag svär!
dina barn vet hur fullständigt du älskar dem ändå!

Mia sa...

Säger som de andra, du är den bästa mamman för dina barn och även om du skäller på dem så vet dem att du älskar dem.

Jag älskar Alva mest på hela jorden, men ack så jag kan säga/prata/skälla på henne, får oftast dåligt samvete och smiter in till henne så fort hon somnat och pussar på henne.

Du är bäst!

Beckah sa...

jag har hört värre saker ...komma ur min egen mun under åren