2007-04-19

Göteborg


Igår efter jag hade badat så upptäckte jag en himla kul sak...jaghar fått pengar tillbaka för vård av barn och betalt räkningar men upptäckte att jag hade 700:- kvar så vi satte oss på tåget ner till Göteborg och bara va mamma och Albin, han köpte piratgrejjer och vi åt på warehouse. Kollade kläder och Albin tyckte vi skulle ha en ny toalettrullehängare haha så han införskaffade en sån för 25:- på Indiska hur fin som helst.
Hittade jättefina "prinsesskläder" där som vi ska köpa till Viktoria på Lördag när vi ska ner till Jimmy.
Träffade honom några timmar igår också Albin va jättelyckligt, vad gör man inte för sitt barn =)
Sen messade vi när vi hade åkt hem och allt va frid och fröjd så skulle han skicka ett mess till E. och skickar det fel så det kom till mig gud jag blev helt söndrig. Jag vet mycket väl att han älskar henne och att det är de två som ska vara tillsammans MEN JAG VILL INTE FÅ DET SLÄNGT I ANSIKTET!!!!!

Jaja skit samma tiden läker alla sår.
Vi ska iaf ner imorgon när jag har slutat jobba så ska vi sova där. Jag blev tillsagd (av en väldigt klok människa) att jag nog ska tänka över om han är värd det..eller om de stunder vi har är värt det...men jag skiter i att tänka på det. Tänka kan jag göra när jag blir gammal!!!

Sen på lördag ska vi iaf till Bushuset i Mölndal med Albin har jag bestämt det kommer lillkillen att älska. Han är så lycklig över att vi ska sova där imorgon.

Nu ska jag gå å grejja lite om jag orkar börjar jobba vid halv två...
over & out


Pol Pot var en riktigt idiot btwAlbin har klippt sig så nu är han en riktgi hunk :-)

1 kommentar:

Micci sa...

Åhh, hur söt som helst.
Minns när min son var så där liten och spralligt glad och bara älskade kameran. Nu blir han 20 i juli. Vart tar tiden vägen?