2007-09-16

totally fucked...läste om nåt jävla stolpskott till plastikkirurg som hade satt på en massa narkosade (märk ordet) brudar...vilken förbannad jävla komplett IDIOT!!!!
nog om honom nu är det dags för mig!
Jag har gjort en hel jäkla massa sen sist. Vi va på lekplatsen och Albin fick en spark av en unge i ansiktet...gissa om jag blev rätt hysterisk. Det som jag blev överlycklig över att se va att mamman/barnvakten/mostern (vad det nu va) blev 1000 gånger mer hysterisk och mycket argare än vad jag blev. Trots detta fick ungen inte fram nåt förlåt men vi förlät dom ändå...
Varför slåss eller bits barn? Albin har aldrig gjort det...eller jo han kan drämma till mig om han blir hysteriskt arg och han bet väl mig i armen nån gång när han va liten, men han har aldrig gått på nåt annat barn.


Ligger det i gener eller är det olika uppfostran??


Är de föräldrarna med bitande/spottande (på andra barn)/slående barn för mjäkiga i sin uppfostran? Eller är de barnen bara sena i sitt sätt att uttrycka sig och tar till sånna dumma metoder istället??
Jag får la forska i det där när jag blir vuxen!
Va i Göteborg i Fredags på famijelivsträff... väldigt mysigt fast jag är grymt kass på att fika plus att Albin va med Jimmy så jag hann liksom inte sitta ner och ta det lugnt. Nästa gång får Albin stanna i ALingetexas med någon så kanske jag kan sitta ner i mer än 40 minuter åt gången. Jag har för övrigt blivit totalt shoppinggalen (något som kan verka otroligt dumt då jag endast har ut 9500 i månaden och en hyra på 5202/ REN IDIOTI KANSKE) Men jag shoppar endast Polarn och pyret, vilka otroligt fina kläder jösses. Jag har alltid vart våga vägra märkedkläder men nu är jag helt såld. Köpte en body till Molly och den va ju helt underbar. Har budat på hur mycket PoP kläder som helst på Tradera får la se hur det går.
En vän skrev en väldigt fin sak till mig på msn inatt ( i onyktert tillstånd men ändå) Tack Sebbe I LÖV JO
zeb skickat 2007-09-16 05:15:Hej min älskade Anneli, må så vara att vi inte pratar så ofta, men du har alltid haft din egna plats i mitt hjärta allt du må göra och gjort varo till obetydande, ens nuvarande är det som har betydelse, jag älskar dig för den du är och jag hopopas du är lycklig i ditt jag (ja jag är fruktansvärt full men det gör bara att jag säger vad jag tycker utan massa filer som begränsar)
zeb skickat 2007-09-16 05:16:filet*
zeb skickat 2007-09-16 05:16:filter*
zeb skickat 2007-09-16 05:16:förlåt....
zeb skickat 2007-09-16 05:17:tycker mycket bra om dig i alla fall, har jag alltid gjort


Igår va vi i Gräfsnäs ett par timmar och myste runt, hade Molly i min nya Grody sjal och hon stortrivdes. Urbra. Sen va vi i Lerum och köpte skor och sen spenderade vi en timme på lekplatsen med Patrik, Karin och Wilma.
Och idag har vi vatr hemma och njutit nästan hela dan va en sväng hos Pernilla för mamma skulle lämna tupperware prylar där.
Slänger in en movie på Molly...grymt söt unge, det måste hon ha fått från mig :-)Inga kommentarer: