2007-11-25

Weekend weekend
i fredags blev jag sonlös över natten för Albin skulle åka med Maria och Roger till Teds skola och spana på skogsmaskiner. Så han åkte vid tre tiden i fredags ut till dom.
Jag var medbjuden av Mia(The babe to the left) hem till Linda på sminkparty och jag laddade stenhårt!
Mia kom hit vid säg ungefär fem tiden sen mötte vi Patrik(the man on the left) och Jocke(the man on the right) som verkade lite smått bestörta av att behöva gå den långa vägen upp till parken :-P
Efter långt traskande och väldigt kyla så kom vi fram och huset va jättefint, det är ungefär ett sånt jag ska vinna på lotto när jag fyller 25.Sminkgrejjerna var fina och säkert effektiva men HUVVA så otroligt hisskeligt dyrt det va så det blev inget handlat där inte.
Sen vet ju ni som känner mig att jag mest äter köttbullar, köttfärssås eller tacos. Så ni kan ju förstå att jag måste sett ut som ett ufo när Linda ställer fram en stor vid hink liknande sak på bordet!


För att sedan ställa fram ett stort fat med rått kött!!!!!
Förskräckelsen var total...hur gör man detta? När ska köttet tillagas hur gör man ska man äta det rått...får jag äta rått kött, nä jag ammar. Ska jag behöva tacka nej till maten och bara äta champissar då?

Men jag satt bi och avvaktade för att se hur mina bordsgrannar Mia och Jocke tog sig till...Man fick varsitt spett och på detta skulle man trä upp sina väl utvalda köttbitar för att sedan sänka ner dom i den vita hinken...som inte alls var någon hink utan en fritös!!!
Snacka om att jag ligger långt ner i burken om jag inte ens vet vad en fritös är!


Skräpning fröken Sverige!
Maten var iaf ÜBERGOD tack så mycket Linda!
Hemgången blev nångång vid elva tiden då vi gled hem på den isbelagda gatan fulla med fritysoljeos heta som få

Tack för en jättekul kväll folks....


_________________________________________________________Sen fortsatte ju utelivet på lördagkvällen då Magnus skulle ha 30 års fest i fubars lokaler utanför Vårgårda


Jag fick jobba som en tok för att få klart min nya mössa det va ju för sjuttan minus och snö ute!!!
(Inte mitt snyggaste jag men va fan - mössa iaf) och nej jag har ingenting i munnen


Det va iaf röj as hell god smörgåstårta, schysst folk.

Jannica va nykter och körde men hon verkade ju ha trevligt ändå...folk låg och ålade på golvet hånglade i hörn och gjorde diverse annat men det beryktade knullrummet såg jag inte skymten av.(Inte för att jag hade vart speciellt intresserad men ändå)

Drack bärs som en tok mest alkofritt men ett par stark rann nog ner också vilket resulterade i hånglandet med Charles.

Grymt mysigt (ÄVEN OM HAN INTE MINNS DET!)


Nä nog skrivet...vill ni se bilder ifrån helgen så spana min facebook...vet ni inte vad jag heter så har jag säkert skrivit det i något annat inlägg...HA DEInga kommentarer: