2008-03-12

skrik och panik

Molly somnar nu själv i sin säng efter lite skrik...inge vidare att lyssna åp men när hon väl har lärt sig ordentligt så kommer det bli så mycket bättre för alla.

Hon kommer sova på kvällarna och då får jag min gentid och blir mycket lugnare och lyckligare!!

Jag har alltid vart så jävla emot 5mm som det går att vara jag anser egentligen inte att barn ska behöva skrika sig till sömns men det funkar ju!!

Men jag håller fortfarande fast vid att den absolut inte ska användas som en första utväg!Idag har jag rensat på min balkong...alla som känner mig vet att jag har en äcklig vana att under vintern bara slänga ut allt allt allt på den (SLOB TO THE BONE) så nu har vi vart på tippen och slängt allt som ska slängas. Nu ska jag bara sopa och skura där ute också men det får jag göra nån dag när det är torrt varmt och soligt ute!

Sen måste jag ju också säga att på sommaren är min balkong underbar!! Finns ingen på hela ghoettogatan som har så mycket blommor som jag har på min balkong!
Albin brukar lalla ut varje morgon och plocka smultron som vi alltid har på balkongen GAH va jag längtar till sommaren.

Albin har blivit asduktig på att städa sitt rum...kom på det att om jag tre gånger under dagen säger till honom att gå in och plocka upp tio saker så är golvet nästintill tomt på kvällen...min prins han är underbarast i hela världen.

Fast vi hade en diskussion häromdagen vems pappa som va bäst...jag tyckte min eftersom han har köpt oss en bil men Albin tyckte hans eftersom han låter honom spela dator!! (Här får han bara spela ibland) Jag mutade honom iaf med lite godis så att jag vann!

Molly tjejen började krypa i förrgår tror jag det va hon är så fin...när hon ser Albin bara hon strålar hela hon. Det är riktig kärlek. Dom älskar verkligen varandra och Albin tar så jäkla bra hand om henne när jag måste göra nåt annat. (typ skita eller dusha)

nä kladdkakedags...jag ska gå upp med en bit till Mia för Alva har magsjuka (eller bara spyr rent allmänt)

Så Mia om du läser detta innan jag hinner komma upp så är jag påväg!

pöss

1 kommentar:

Jane sa...

Tack för tipset=)
Skickade genast ner Victor till sitt rum för att plocka upp tio saker från golvet och lägga på sin plats. Han gick ner direkt =D

Kram