2008-03-23

skumt as hell

Mollys farmor dök upp igår...helt plötsligt stod hon bara utanför dörren. hon berättade att hon hade vart här flera gånger förut men inte vågat komma in. Skumt.
Hon hade med sig blommor till mig, en bok till Albin och kläder till molly. Väldigt snällt. Hon pratade massa skumt om Alexander. berättade en massa saker som jag inte ens vet om jag vill/ska veta faktiskt.
Jag gav henne iaf två kort på Molly så hon kan visa dom andra.

Dom har ju rätt till Molly och Molly har rätt till dom.

Iaf så va hon här en timma och jag lovade att vi hon skulle få träffa Molly igen så hon lämnade namn, adress och telefonnummer. Men det kändes så jäkla skumt att hon hängde ut Alex så...så jag ringde honom och berättade och han blev jättearg...jätte jätte jätte arg!!!!

Hn vill iaf inte att vi ska träffa henne mer alls...jag är sjukt förvirrad och vet inte alls hur jag ska göra.

Jag blev så glad när någon fråns hans sida faktiskt visade sig vara kärleksfulla och tyckte om molly jättemycket.

Jag vill inte skriva mer om det nu för det gör mig bara lessen. Alexander är en mupp! Även om inte han vill ha kontakt med Molly så kan han väl låta sina föräldrar ha det!! Dom kanske inte ville täffa henne från början men nu har dom ju uppenbarligen ändrat sig.Sen kom kärringen som bor mittemot och knackade på och började gnäll över att Albin har jättehögt på sin tv för hon kan ju inte sova!!!
KÄRRINGJÄVEL, UNGEN ÄR JU FÖR FAN DÖV!!!!
Så för att slippa att hon ringer till Alingsås hem eller securitas så har vi bytt rum idag. Skitjobbigt men det blev fint...tack mamma och maria för hjälpen.

Sen bjöd neighbour babe på middag tack tack mia :-)Anders va här igår :-) Mysiga underbara goa Anders, han gör mig så grymt lycklig. UNDERBAR!!!


Nu ska jag ta på mig sen är det teamträff hos morsan.

Inga kommentarer: