2008-04-12

Värdelös bloggare...tur att jag är en bra mamma!

'

Jag tycker så sjukt mycket om honom, mitt liv har blivit perfekt sen A kom in i bilden.
Jag saknar honom så fort han inte är här.Jag är en värdelös flickvän!

Tro inte jag skriver det för att få massa peppande kommentarer för det är inte vad jag är ute efter. Jag måste bara få skriva av mig. Jag klurar funderar blir idiot.

JAG KAN INTE LEVA UPP TILL DET!!!!

Vi funkar så otroligt bra ihop. Vi har inte gjort nåt speciellt och ändå har vi inte tröttnat på varandra. Det kanske kommer när vi inte funkar ihop socialt men jag är grymt tveksam till det.. A är den jag kan bli gammal med. Det är honom jag hör ihop med.


Man blir så sårbar…man öppnar upp hela sig själv och blottar sitt hjärta för världen utan att tänka på att när som helst kan kniven komma från oväntat håll och sticka ihjäl en. Trycka tillbaka mig och mina känslor till botten där dom har legat och förmultnat. Vart onda, ilskna, gjort så sjukt ont sen Alexander försvann.

Han gjorde sönder mig, förstörde mig, jag tappade allt.…Men jag har kommit över honom helt, jag vill bara verkligen absolut inte hamna där igen.


Jag vet att A tycker lika mycket om mig som jag tycker om honom, han säger det iaf och jag har ingen anledning att misstro honom.
Men jag känner mig jobbig, som en igel.

Igen värdelös flickvän.

Jag ser ingen annan nu när jag har honom, jag vill inte ha någon annan än honom.


Men jag mår så sjukt pissigt av att vara såhär kär!!!

Jag går nu…imorgon är det bra igen.

3 kommentarer:

Mia sa...

Anneli Anneli Anneli... Du är så grymt underbar och du behöver inte leva upp till något du inte vill. Så är det bara. Älskar han dig för den du är så löser det sig ska du se och jag tror inte det är något han gör varje gång, så du behöver ju inte ställa upp... Lovar! Jag skyddar dig om du blir rädd, finns lite extra plats i min säng. ;)

Sov sött baby! Kramar

Marcus sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Marcus sa...

Du är nog en jättefin flickvän ska du se hjärtat. Sluta bara ställa så höga krav på dig själv och var det du är så räcker det väldans långt. Desutom kommer du varken må eller lyckas bättre av att älta såna saker.