2008-06-16

Potatisfestivalen...

Ja va fan säger man...

Barnen sov hos morsan i helgen. Skulle egentligen bara gått ut i fredags men det funkade inte med barnvakt först så jag och Magnus skulle spanat film och sovit hos honom. Men barnvakt löste sig ändå så vi hamnade först hos brorsan sen i tältet.

Vi åkte ner med Karin och Patte till stan och parkerade på Afzeeli parkeringen. Där kommer det en gubbe, vinglig som FAN och letar efter en liten liten röd bil. Vi såg vilken det va så vi pekade på det. Gubben går dit och sätter sig bakom ratten och ska köra iväg...ärligt talat..skottpengar på sånna eller??

Magnus kubba fram och tog ut nyckeln ur bilen och Sussie körde in bilen igen. Sen lämnades nyckeln till polisen.

Gubbarsle...


Tältet blev det iaf i fredags...blev hemsläpad utav Gentlemannen klockan tolv för jag blev alldeles för full såklart, gött bra intryck.
Ölen bara kom springande till mig hela kvällen ifrån alla jävla håll inte konstigt att man blev slirig!!!
Sov hos Magnus...myspys :-)

Spenderade hela dagen med kids, Magnus och hela det där gänget.

Lämnade barnen hos morsan vid fem tiden...upp till brorsan spana fotboll. Synd att jag inte tog nåt kort för ni skulle sett läktaren dom hade bygggt upp. Jag är gött impad.
Hamnade på hotellet vid halv tio- tio tiden. Askul. Kom inte därifrån förän vid halv tre och då hade Magnus stekt hamburgare...hihi sikken kille.


Söndan va bakfull, kalasig. Smått jobbig. Ungarna va tokiga efter en helg hos morsan...miljöombyte ligger inte till deras fördel tydligen. Albin höll på och knasa sig i tre timmar innan han stöp i säng.

Nu ska jag lalla iväg till lekplatsen med Linnea sen blir det ljusparty för hela slanten ikväll. Men jag ska TRASKA hela vägen till Bolltorp för min bil är i Uddetorp på lagning

2 kommentarer:

Ina sa...

Visst är bilden underbar.. Synd bara att du inte kom upp till mig i baren. Där hade jag kunnat ta fler rolig kort på Hotellet ;-) Hoppas allt är bra med dig. Kram på dig.. Denna Magnus verkar ju jättemysig ju och snäll. Pösss

Tant Silly sa...

HAHAHAHA
Party prissar!!