2008-07-28

FÖRBANNADE HELVETES GETINGAR!!!!

HAr fått ett getingstick idag...under min stackars fot. Trampade på det aset brevid poolen och fick sketaont!

Jag hatar dom. Värdelösa djur.

Har kört massa grejjer till tippen idag, mormor och erling har ju köpt en kolonilott och det va massa bräder och skit kvar som skulle bort så jag och Magnus körde iväg det idag sen hjälpte han Erling att hämta plankor på beijers.
Sen har det vart att bada pool för hela slanten...tills att jag blev attackerad av getingen. Det gör ju inte speciellt ont bara att det svider lite ett tag men det är jobbigt ändå.

Lina hade kidsen förut när jag och Magnus körde skit, aslängesen hon hade kiddosarna nu. Enya va ju också med ofcourse. Dom lekte på lekplatsen i nolhaga, spanade djur och käkade glass så dom hade det nog hur bra som helst.

Vid tre kom Anna och Arvid hit och lekte. Saknar dom mer än vad man tänker på när dom inte är hemma.
Men dom flyttar nog hem så småningom.

Har även vart och köpt färg på tells idag för jag måste måla igen lite där Albin plutt har rivit bort tapet i sovrummet för dom kommer och besiktigar lägenheten på Torsdag.

Ringde försäkringskassan idag och frågade vart mina pengar va men då visade det sig att dom inte hade fått in min anmälan. Internet suger verkligen ibland. Så jag fick göra en ny anmälan och hoppas på att jag får ut dom så snart som möjligt.

Jävla idioter!

jaja shit the same allt löser sig

ha det bra kram

Inga kommentarer: