2008-07-09

STÄNGD BLOGGMin blogg kommer att vara öppen för alla att läsa tills klockan 20:00 ikväll. Efter det kommer det endast att vara inbjudna läsare som kommer ha tillgång till bloggen.
Vill du fortsätta läsa bloggen får du skriva en kommentar med din mail. Känner du mig inte får du även förklara vem du är så att den som bloggen stängs för inte får tillgång till den.Vill du inte skriva din mail i kommentarfältet så kan du kontakta mig på något av forumen jag finns på.

8 kommentarer:

patpaz sa...

Jag skulle hemskt gärna vilja fortsätta läsa din blogg.
patpaz@hotmail.com

Dalle sa...

Samma här. :)

drow29@hotmail.com

Amathea sa...

Att jag vill läsa är väl ingen tvekan, eller va säger du?


fam_tabor@hotmail.com

Henrik sa...

JAG VILL LÄSA!

hdahlvid@hotmail.co

Anonym sa...

Hejsan vilken tur att jag nu kolla in på din blogg,gled in på en räkmacka haha för ett tag sen när jag läste min kompis blogg här inne har efter det följt din sida lite då och då.. är själv en 2 barns mamma och det e så skönt att se o höra andras tankar och ideér. om barnuppfostran.. Sen alla tråkigheter som verkar ha hänt dig.. hoppas du ger mig möjligheter att få fortsätta läsa din blogg.. kram Sandra i Kalmar

zindra1980@live.se

Anonym sa...

Hitta hit för ett tag sen, kollar bloggen ibland å asgarvar åt alla grejer du hittar på å fotograferar! Du verkar vara en asnajs brud, en helt i min smak! Keep rockin´! Hoppas du låter mej få komma in på bloggen!
kram Vanja i småland

vanja_jumper19@hotmail.com

din mupp sa...

jag vill jag vill jag vill

Anonym sa...

Hello flikkan!
Ja vill också läsa om dina/era upptåg! om ja får vill säga...
Kram Johanna

jorinder@hotmail.com