2008-10-12

Mjäkig jävla kärring

Vaknade igår morse och kände mig asseg. Klart att jag gjorde, låg upp till två och läste lucifers kärlek.
Gud vilken bok, vilken man. Men bara fantasier ihopkok av Margit.

Sagan om isfolket serien som jag och Jenny och säkert tusen andra kvinnor fastnad så maniskt i.

Jag älskar dom böckerna och kommer så fort jag läst färdigt alla börja om från början igen.

Iaf jag blev riktigt jäkla sjuk igår så det var ju inte böckernas fel att jag mådde som jag gjorde. Klockan halv fem fick jag kapitulera och åka hem till mamma med barnen.
Orkade knappt ta mig in i Linas rum och slänga mig på sängen innan energin försvann helt och jag somnade. Hade massa jävla feber.
Mamma kom in och gav mig ipren som jag fick knaprat i mig. Albin kom in och myste emellanåt men jag orkade inte, hela kroppen protesterade när han la sig på mig.Jag sov till Molly också hade hamnat i sin säng och somnat. Gick upp och kramades med Albin lite men mådde inge vidare. Albin la sig också och mamma åkte iväg och handlade lite chips och godis. La mig i soffan istället men hade fortfarande feber.
Gick in och la mig och läste självklart ut Färjkarlen innan jag somnade. Men kunde inte somna, låg och oroade mig för vad som komma skall. Det är inte långt kvar...snart ska jag se honom som jag inte sett sen i februari. Han som påstår att han har sett mig, hållt koll på mig. Han som skulle döda mina barn. Han som jag älskade, han som gav mig Molly.
Somnade tillslut..

Vaknade imorse frisk som en nötkärna utan feber.
Upp käka frukost och orkade inte så mycket mer utan fick gå och lägga mig igen. Kroppen värker och huvudet spränger men febern är borta och då orkar man vara uppe och grejja iaf.
Har kört två lass till den nya lägenheten idag. Skönt att komma igång. Tyvärr var det skador på tapeter och dörrar som jag inte har sett innan men tapetskadorna går att möblera för och dörrarna kan jag ju måla själv.

Det är iaf en toppenlägenhet, jag kommer aldrig hitta en bättre med tanke på läget.


Tack mamma för att du tog hand om mig och barnen igår...vad skulle jag göra utan digbye

3 kommentarer:

Tant Silly sa...

Mammor is da' shit... Eller?!

Våtdräkt...

Anonym sa...

Klart jag finns här för dej.
Min underbara tös.

Gordnid sa...

jag tror jag har listat ut varför man inte ska läsa sista boken; slår vad om att alla dör eller att ätten dör ut. omjag har rätt måste du dyrka mej för resten av livet!