2008-11-21

Hat.

Jag har aldrig förr i mitt liv mött sådant hat som jag har mött idag.

Att människor kan printa in i sitt sinne att det är familj och vänner till Niklas som bär skulden för Nathalies död kan jag inte få in i mitt hjärta. Absolut inte eftersom jag känner dom.

Jag tycker otroligt synd om Lillemor och Nathalies småsyskon, no doubt.

Men Niklas familj och vänner har varken mördat Nathalie eller hjälpt Niklas med något rörande det heller.

De påhoppen som de fick idag var fruktansvärda och jag kan inte skydda dom, delvis för att jag inte kan blanda in mig själv i det där, jag har nog med mitt. Men delvis för att jag är liten och klen, jag kan inte göra något alls.

Att se Niklas sitta där var fruktansvärt men jag fick bekräftat något som jag misstänkt men ej tänker ta upp här.

Det va jättemycket press där, fyra fem olika tidningar som skrev, filmade, tog kort och spelade in. Jag har fastnad på både kort och film vilket känns otroligt obra, skrämmande....

Kjell var där och vi var otroligt bra stöd för varandra, kändes jätteskönt att ha hans hand att hålla i, hand axel att luta mig emot. Honom och resten av familjen att prata med i pauserna.


Jag har inget mer att skriva om det för tillfället...vill inte avslöja för mycket.

Åklagaren yrkade på Elva års fängelse och över en miljon i skadestånd.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du är stark som ställer upp för en vän trots att du vet att det han gjort är så fel. Jag skulle gjort likadant för mina vänner - det innebär inte att man står bakom, förlåter eller accepterar utan bara att man ställer upp som en vän.

/u know who