2008-12-11

Jobblös.

Jag är inget speciellt gnällig människa. Jag kör mitt race och det funkar utmärkt, jag möter sällan hinder som jag inte kan ta mig över.

Nu har jag mött ett.

Mitt arbetsschema.

Jag jobbar på det en kväll i veckan och varannan helg. Jag har från att jag började tagit semester en helg av tre och fått ta semester två kvällar som jag inte har skaffat barnvakt.

Nu efter jul funkar inte det för mina semesterdagar kommer vara slut i april-maj och då är det kört. Ingen sommarsemester och inget sätt att lösa problemet på efter sommaren.
Så jag har bett om hjälp, försökt få bytt kvällar och donat.

Helgen gick inte att lösa utan då får min stackars mamma ta semester den helgen. Vilket resulterar i att hon får kortare semester på sommarn. Och efter sommaren har jag ingen aning om hur jag ska lösa det, för då är ju även hennes semesterdagar slut.
Kvällen schemavecka 5 som jag inte kunde jobba var Sara snäll och bytte till en annan kväll men kvällen schemavecka 6 går inte att lösa. Ingen av de fem som jobbar dag kan tänka sig att gå upp på kväll och byta så jag kan gå ner och jobba dag så jag har ingen lösning.

Det är inte hållbart att min mamma ska ta ut semester en hel helg och förlora dom pengarna för att jag ska kunna jobba heller. Ska man behöva vara helt jävla beroende av alla andra för att man är själv?

Borde det inte kunna finnas dagscheman för oss som verkligen behöver det??

Sen om jag blir arbetslös vilket jag kommer bli om jag inte kan jobba mina pass och skriver in mig på arbetsförmedlingen så är jag SKYLDIG att söka alla undersköterskejobb som ligger ute. "1 timmas restid får man väl räkna med"

SKOJJAR DU ELLER!!!!

Bara för att jag valde att utbilda mig till nåt direkt på gymnasiet så blir jag straffad genom att bli tvungen att tacka ja till jobb inom en timmes radie härifrån!

Hur tror ni att det funkar med barnen om jag börjar sju då?
Lämna dom senast sex på dagis åka dit jag ska jobba, sluta klockan fyra och hämta dom tidigast fem!

DRA ÅT HELVETE ERA JÄVLA BLODSUGARE!Jag ska öppna en bordell...sign up för fan

4 kommentarer:

Ina sa...

Jag förstår dig helt och hållet. Det är piss det där att det inte finns dagitds jobb. Det var det jag oxå ville. MEn kan jag gå med i din bordell fast jag har min "lilla" degmage ;-)

Line sa...

uscha mig.. h oppas det löser sig. ge inte upp vännen.. <3

Mia sa...

Det är för jävligt rent ut sagt. Jag har nog haft rena turen som fått dagtid den veckan Alva är här, iof jobbar jag ju inte nåt nästan men de är iaf skönt att de löste sig.

Önskar de kunde tänka lite mer så på ert jobb också!

Johanna sa...

Fi fan.. livet som ensam förälder ska fan inte vara lätt det är något som verkar vara förutbestämt.. jisses vilka agg man kan få för att det t.ex inte finns nåt kväll/natt dagis för behovet är för litet!?!?

Vill att du ska veta att jag är hemma på kvällarna och i mån av tid och datum kan jag mer än gärna hjälpa dig med knattsen.. du har min mail kasta gärna iväg en rad om det skulle behövas.