2009-01-26

csn.

"Dom har inte gått igenom ditt ärende än men det tar 1-2 veckor och brevet kom in förra veckan så det är denna veckan ut också. "Nu vågar jag fan inte ringa mer. Detta var det mest glädjefulla besked jag har fått av csn på x antal år.

Ska hålla mig till på torsdag. Då ska jag ringa och ligga på igen.

Eftersom en älskad lånar mig till hyran sålänge så ligger jag bara 1500 back på räkningarna...eller nä nu ljög jag, 1900 eftersom jag va tvungen att tanka bilen idag.

Bor man i skogen så bor man i skogen.Snälla csn ge mig pengarna annars får jag och knoddsen leva på vatten och luft!Misär
Misär
Misär

Gnäll
Gnäll
Gnäll


HELL NO!!!Jag gnäller inte!
Jag fixar donar, säljer nåt, skänker saker, får saker.
Allt löser sig alltid för mig. Måste vara karma.
Att försöka leva efter den gyllene regeln gör så jäkla mycket, för mitt självförtroende.
Jag försöker alltid tänka mig för, vara snäll och omtänksam.
Ibland orkar jag inte men lite ego måste man vara emellanåt.
På onsdag är det underhållsdags från Alex. Alltid lika intressant att se ifall pengarna kommer in. Hittills har det inte strulat nämnvärt men det är som ett race varenda månad.

Jag går som på nålar inför att få datumet för nästa rättegång, jag vill verkligen inte, jag vill att detta ska vara över. Att han ska försvinna ur mitt liv.

Nu idag önskar jag så att jag inte proppsade på att han skulle skriva på faderskapet...han är inte Mollys pappa. Jag vill inte att han ska vara det, han bryr sig inte ett skvatt.

Nu ska jag mysa med min Zeke innan jag ska slagga.
Fina fina pissemau.
Bosse är ute och jagar diverse småkrams. Måste få tummen ur och komma iväg och köpa kattplanka nåndag...eller om det är nån som har nån meter plank över i närheten av Texas.
TELL ME!

Ringde pappsen och kollade om han hade nån planka...han bor ju faktiskt på landet och då brukar man väl ha plankor!!


- Ö har du en planka eller
- Va?
- Ja en planka
- Va? Va fan ska du ha det till?
- Måste ha en kattplanka granndamen gnäller på kattsen.
- ÖÖööööö näääää ingen sån långDet sket sig.


Får åka till trävaruaffären och spana. Sen är det bara hur i hela fridens namn man ska få hem skiten också. Liten skitgravid syster får donat, hennes bil är större än min ottilia.Inga kommentarer: