2009-01-17

Stressaaaaa.

Sitter hos min mamma med blondgegga i håret. Ska på kalas klockan tolv hos underbara little´sis sen jobba klockan halv tre tll nio.

Sen ska jag umgås med mina underbara dom.

Emma som jag pratar med i telefon tusen gånger om dagen och som jag aldrig hade överlevt det sista året utan. Jag kan ventilera precis vad som helst med henne och hon hade aldrig stött bort mig för att hon inte orkar lyssna. Hon betyder otroligt mycket för mig och utan dig hade jag vart en vit fläck Emma.
Jag älskar dig!

Min Mica, Den visaste mannen jag känner som sätter ord på mina tankar och putter in mig på rätt spår när jag är på villovägar. Mannen som gav mig den absolut bästa julklappen iår och det absolut finast inslagna paketet. Grabben som ställer mig upp när jag ramlar...fast han är nog oftast inte medveten om det själv.
Tack fina fina Mica för att du orkar vara med i mitt liv trotts mitt veleri.
Kram.Jaja nu ska jag försöka överleva denna fruktansvärda klåda som sitter i hårbotten när man försöker göra sig snygg till inget nytta!

Syster får modellera och ett Yatzy i present det kommer hon bli tokglad för. Hon är så himla himla fin. Och hon har fan blivit vuxen, flyttat hemmifrån och grejjer,,,SAMBO FFS!

Här går jag som en gammal nucka...jaja min tid kommer.

Föresten så fick jag en dom över nätet igår angående en liten kille som fått flytta ifrån sin mamma för att hon inte lunde ta hand om honom.

Usch!

Inga kommentarer: