2009-02-13

Fjorton barn!

Här inne låg åttlingarna


Det finns inga regler i västvärlden angående hur många barn man får ha per familj.
Den här damen på 32 år har fjorton.
Hon är ensamstående, med fjorton barn.

Självklart får man skaffa hur många barn man vill...men det kanske är dags att vi inför en regel, en regel för hur många barn ensamstående mödrar får ha?


Jag tycker inte det finns något fint/vackert/underbart angående i den här artikeln...förutom att barnen överlevde födseln vill säga.Det som får mig att reagera, bli jävligt förbannad och bara vilja åka dit och banka vett i henne är dom här partierna i artikeln:


I intervjuer ha Suleman sagt att hon alltid önskat sig många barn.
– Jag höll på i ungefär sju år och försökte, med artificiell insemination, med mediciner. Och allt misslyckades. Och sen den första implantationen av ett embryo på den där kliniken – det lyckades. Och sen fortsatte jag bara, har Nadya Suleman tidigare sagt till NBC.I samma veva kommer det här:

För att kunna försörja alla barnen ber Nadya Suleman nu omvärlden om hjälp. Hon har startat en egen hemsida där besökarna kan donera pengar.


Skojjar du?

Kvinnan har alltså medvetet satt fjorton barn till denna jord med avsikten att låta alla andra försörja dom.

Ett ord och ett ord endast!
TVÅNGS-STERILISERING!

1 kommentar:

sannalola sa...

Är de omvärden som ska försörja hennes barn. De är hon som måste ta handom sina barn och inte omvärden.Hon har vetat att de är inte lätt att försörja fjorton barn ensam.Så hon får själv skulla när hon skaffar så många barn till värden.Hon ska försörja själv och inte omvärden.