2009-02-22

Va fan spelar det för roll??

Kan ni som har gjort könsul på era barn förklara för mig varför?

Spelar det er någon roll vilket kön erat barn får?
Skulle ni någonsin kunna välja bort barnet på grund av "fel" kön?

Jag som faktiskt sitter här och är helt emot abort förutom vid vissa omständigheter

  • Övergrepp
  • Bevisligen använt preventivmedel men att det hittat fel ändå
  • Sjukdom hos barnet som gör att det inte kommer kunna leva ett bra liv
  • Fara för moderns liv (fysiskt inte psykiskt)

Jag kan faktiskt inte komma på någon annan anledning till att göra abort?? Jag har två oplanerade (planerade) barn i mitt liv som jag älskar, beundrar, avgudar och aldrig i mitt liv skulle ha kunnat ta bort.

Varken då eller nu!

Att det sedan faktiskt finns folk som gör abort på grund av könet på sina barn gör mig spyfärdig, hatisk, äcklad, förbannad och jävligt ledsen.

Så jag välkomnar en ändring av att man kan få veta könet på barnet man väntar. Ta bort den möjligheten helt och hållet, den missbrukas och det är bara skitlöjligt!

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4477948.ab

4 kommentarer:

Frickie sa...

för mig var det iofs ganska viktigt speciellt med devin att få reda på det innan, jag bröt faktistk ihop också men kom ju förbi det innan han föddes liksom, bättre då än när han föds o balla ihop då fakiskt.. men det är sjukt att folk itne vill ha sitt BARN pga av en sån i slutänden löjlig grej!

Anonym sa...

Håller med. Kön borde ALDRIG vara en anledning till abort. Äckligt, löjligt och jävligt oansvarigt kallar man sånt beteende.

Sarah sa...

Jag visste att Gabriel skulle bli en pojk innan han föddes och tyckte det var väldigt praktiskt. Fick reda på det när jag var i sjätte månaden och hade tre månader på mig att köpa de kläder jag ville utan att tänka på att det skulle fungera på både kile och tjej osv...Men jag hade blivit precis lika glad om det varit en tjej... att man sedan väljer att göra abort pga kön anser jag vara sjukt, äckligt, och hemskt!

Anonym sa...

Jag vill att du skall vara mamma åt mina barn, du har sunda värderingar.