2009-04-09

Pedofili på flashback

Vissa trådar på flashback ska man nog bara låta vara

https://www.flashback.info/showthread.php?t=799885

Jag mår så sjukt dåligt av att läsa den här tråden så just nu vet jag faktiskt inte vart jag ska ta vägen.


girlsinmydream
Av totalt 30 flickor som är 11 år och yngre så har ca 12 av dessa flickor visat att de vill mer än så och även fått detJag har smekt, killat och givit massage på flickornas ben, rygg, rumpa m.m. på ett sensuellt sätt. Jag har även kysst deras hals, mage samt nafsat och sugit på öronsnibbarna. Jag har ofta kramat och gosat med dem. Ett fåtal gånger har jag även smekt några (6 st.) mellan benen när de visat att de vill det (med kläder eller trosor på).Det är ett samspel där jag alltid är hänsynsfull och försiktig. Flickan får alltid bestämma nivån på handlingarna och hon ska känna en enkel möjlighet att backa ur situationen och själv kunna sätta gränserna. Det har dessutom hänt ett flertal gånger att flickorna själva har tagit för olagliga sexuella initiativ och närmanden mot mig som jag tyvärr har varit tvungen att stoppa.Jag har inte penetrerat någon flicka eller gjort något annat som skulle kunna klassas våldtäkt enligt lagen._________________________________________________________

De flesta av våra vänner vet att jag tycker om deras döttrar och ser inget fel att jag gosar eller leker med dem, men de vet ju inte att jag egentligen är pedofil.Det är dock de föräldrar som vars flickor som är mest aktiva som inte direkt sett eller ”godkänt” vårt umgänge. Dock brukar några av flickorna lyckligt tala om nästan varenda sak vi gör för sina föräldrar och sedan får de förbud att besöka mig.

__________________________________________________________


Snälla gode gud, låt aldrig någon sån här människa komma i närheten av mina barn.
Jag lever hellre ensam i resten av mitt liv än att låta någon man överhuvudtaget smeka min dotter eller min son på ett sexuellt sätt..


En till att skriva upp på listan...för du din jävel går över gränsen!

4 kommentarer:

Nalle sa...

En sjuk människa.

Anna Kaagaard Kristensen sa...

Han förtjänar ett nackskott, no more no less...

Milla sa...

Fan vad vidrigt!! Att det finns såna sjuka människor är ju skrämmande!

Anonym sa...

Alla inläggen sparas ner och det är en grupp som söker användaren girlsinmydreams. Även polisen är inkopplade.