2009-12-15

Julbord nummer två och rådjursjakt...

I lördags lämnade jag barn hos mor och gled iväg med han upp till Blidsberg, mörkaste skogen.
Kom till viltjulbord i Humla och åt och åt och åt.

För första gången lyckades jag äta julbord i rätt ordning.

  1. Fisk och liknande geggor
  2. Kallskuret
  3. Varmt
  4. Efterätt, godis och frukt

Maten va sjukt god, massa sill, björnköttssallad (eller va det nu hette), hjort, rådjurssadel, kalkon och tokigt goda knäckebröd! Dock hamnade ett gäng av dom på golvet och då inte pågrund av fylla utan pågrund av att många knas ville äta samtidigt. Hans arbetskompisar var otroligt trevliga allihopa och det va en jäkligt schysst kväll.

På helgdag nummer tre vaknade jag faktiskt i någorlunda tid, upp, på med massa kläder och ut i skogen med han plus hund. Himla najs, rådjur på nära håll och mycket minnen från förr. Svårt och köpa att det va tio år sen vi umgicks. Åkte runt på hans cross och va allmänt förvirrade bägge två.

Gårdagen bestod av lussefirande på både morgon och kväll (bild kommer) Albin klockan åtta på morgonen och Molly fem på eftermiddagen. Bägge valde att vara pepparkakor och dom va så tokigt söta bäggetvå. Jimmy va med på morgonen och Albin va otroligt lycklig. Även Lina lyckades mösa sig upp så det blev asmys med massa fika. På kvällen kom mormor, Lina och Andreas så även Molly fick toppenpublik ju.

Idag va det övertalning på hög nivå för att få iväg Albin till skolan. Han hade ont överallt, va hostig och snorig och rädd för att hosta på någon. Det va dock mer rädsla över just att hosta på någon än att han va sjuk på riktigt som gjorde att han ville va hemma så han åkte iväg med hopp om massa mys och snöbollskrig. Hoppas det är en glad liten skit som kommer från skolan idag.

Inga kommentarer: