2010-01-18

Dagens ris AT100118

Dagens ris till de föräldrar som "stal" vår sons mycket ovanliga namn till sitt eget barn född i samma vecka, samma månad med endast ett år emellan. Vi valde det namnet av en särskild anledning som betyder mycket för oss och våra nära och kära. Det har en betydelse som är mycket personlig och speciell. Nu kommer deras födelsedagsannonser varje år stå samtidigt och det är endast ett år emellan, så troligt är att de kanske går i skolan samtidigt. Ett ovanligt namn väljer man av en anledning. Detta namn hade en särskild mening för oss. Vi kanske inte borde satt ut det i tidningen när han fyllde år. Tycker det är riktigt trist. Ni borde hitta ett eget namn. Vi vet att man inte kan ta patent på ett namn. Det kan tyckas fånigt att man bryr sig. Men som sagt, annan innebörd för oss än för er.

Besvikna föräldrar till ettåring

Ja vafan säger man?

I-lands problem?

Brist på sysselsättning?

Ett tips till de väldigt underliga människorna som skrev detta ovan är väl att stänga in ungen i ett antal år, och sen hitta på ett smeknamn istället för att kalla honom vid det otroligt unika och jätteviktiga namnet.

Ett namn är ingenting man kan ta patent på precis som ni skrev och ni borde istället vara stolta att någon annan tycker det är så fint att dom kan tänka sig att använda det på det bästa dom har.

Ett namn gör inte ett barn!

Inga kommentarer: