2010-08-17

Stackar liten pissemao

Idag va det dags att bege sig till distriktsveterinärerna med min underbara lilla Stina.
Upptäckte igår morse att hon haltade på vänster fram så hon fick spendera gårdagen och natten inne i väntan på tiden vi fick hos veterinären idag. Så Albin fick äran att ha en underbar liten katt i sängen och det va längesen jag såg honom så glad.
Han saknar precis som jag att ha dom inne så jävla mycket, han har alltid haft katt, alltid haft dom i sängen på nätterna och myst med dom hela dagarna. Det är väl likadant med mig, jag va utan katt några år i mina tonår men annars har dom alltid funnits där och det är så hemskt tomt nu när dom ska vara ute jämt.Stina med sitt onda ben fick iaf komma in till veterinären som tog en temp till lillepissens stora fasa, hon tyckte mycket bättre om att sitta i famnen och mysa.
Klämde lite på benet och kände att det va en infektion så bebis behövde sövas och varet tryckas ut ur såret.
Hemskt jobbigt att vara på samma ställa, samma rum som Flip dog i (http://anonym007.blogspot.com/2008/11/flip.html)
svårt att hålla bort tankarna att det va Stinas tur nu.
Efter tjugo minuter fick vi komma in igen och där låg hon min lilla tjej, helt borta och med nyrakat ben.
Medicin är uthämtat och nu är hon vaken, har vart av med tratten en stund medans jag satt med henne och hon fick äta och dricka. Nu ligger hon återigen hos underbara Albin och myser så får vi hoppas på att hon återhämtar dig väldigt väldigt fort, tills dess är hon innekatt!Tack underbara Lina som följde med och höll koll på barnen medans jag nästan ballade ur.

Inga kommentarer: