2010-09-28

Barnloppis...eller marsvin

Imorgon ska jag och två tjejer till börja planera en barnloppis i Alingsås.
Tanken är att försöka sprida det så mycket som möjligt genom blogg, facebook men även genom annons i tidningen och lappar på stan.
Det kommer bli tokkul :-)

Va på rehabsamtal på jobbet igår...massor frågor och mer värdelös har jag nog aldrig känt mig. Jag kan inte göra någonting, kan jag inte här hemma heller men här kan jag iaf sätta mig ner, göra saker i min takt.
Gå ner för trappan på morgonen och uppför den på kvällen. Barnen matar marsvinen för det mesta, kan inte gå ut och gå med kidsen. Jag bävar för hur jag kommer se ut när allt detta är klart.
Med bältet på så gör höfterna mer ont än utan.
Utan bältet så vet jag att det kommer bli värre i hela bäckenet längre fram.
Värdelöst....

Marsvinen flyttar ut från omplaceringen två och två, underbart men det börjar bli tomt men det fylls alldeles säkert på snart.

Torsdagarna spenderas nu för tiden på Cope. Jag och Fredde går och min underbara storasyster är där med sin knoddar. Gött att få lite tid med henne också.

Imorgon ska jag på gympa i varmbassängen på sjukhuset igen. Förra gången lyckades jag ju sätta på larmet så den här gången ska jag hålla otroligt låg profil och bara göra mina tokiga övningar och hålla mig i det skicket jag är nu!

Inga kommentarer: