2010-09-12

Besök hos sjukgymnasten...

Tokroligt...mhm ja jo

Foglossning
Ryggproblem

Dags att köpa foglossningsbälte för det får dom uppenbarligen inte låna ut hos sjukgymnasten längre, dit på måndag igen för att få ett träningsprogram för ryggen.

Damen frågade ifall jag tränar nåt och svaret blev väl promenader och att jag cyklar med barnen emellanåt. Detta dög uppenbarligen inte utan den träningen jag ska bedriva ska bedrivas i en tunn åtsmitande dräkt i sjukhusets rehab-bassäng...jamen härligt då så kul.

Så imorgon blir det till sjukgymnasten igen klockan halv två sen läkaren klockan fyra så får vi se om jag blir fortsatt sjukskriven eller hur dom tänker.
Huvudet som bankar från att jag öppnar ögonen tills att jag somnar, näsan som täpper igen fortare än jag hinner plocka upp nässprayen ifrån fickan. Höfterna som gör att jag inte kan sova på sidan.
Blodtrycket som gör att jag inte kan stå upp i mer än fem minuter.
Jag är topp på att föda barn, jag är bland dom bästa mammorna i hela världen men...

Graviditet är helt enkelt inget för mig!

2 kommentarer:

annelinus sa...

Du är definitivt en av de bästa mammorna i världen!! Hoppas allt går bra för dig. Pussa din stora kille och din lilla tjej från mig å victor

Katarina sa...

De säger att 3:e barnet är jobbigaste att bära. Jag hade samma jobbiga problem som du har. Vet hur jobbigt du har det.
Kristian var tvungen att vara sjuksriven med mig de 2 sista mån eftersom ajg inte kunde röra mig alls.
Kunde inte ens sätta mig på toa själv.
Så var rädd om dig och tänk nu mycket på HUR du rör dig. Det tog 1½ år efteråt för mig att bli "normal" igen. Tänker o lider med dig *kram*