2008-03-22

första

0011 vaknade hon och jag la över henne i min säng och fick ihenne nästan allt som va kvar av vällingen. La tillbaka henne i sin säng
0016 och det va inte poppis alls så nu ligger hon där och gråter. Men hon måste ju börja kunna sova själv någon gång??
Hon får gärna komma och sova i min säng sen när hon har lärt sig det här. Men det kaninte bli som med Albin han har börjat sova i sin säng nu! och han är 4,5.
0019 hon gråter och verkar inte vilja sluta men det är ändå liksom ynkligt gråt så man hör ju att hon är trött och bara protesterar.
0020 En minut kvar hon tystnade i några sekunder för första gången....
0021 Gick in la henne ner gav henne nappen och stoppade om henne men hon tystnade inte ens en sekund. Hon hämtar andan emellanåt. Gråt gråt gråt ont ont ont....
Jag härdar ut denna gången sen får det räcka.
Orka orka orka
blä blä blä
skit skit skit
helvete helvete helvete
0023 hon gråter men det fortfarande det där gnälliga gråtet. Hon har ju faktiskt både ammat och ätit nästan 200ml välling sen klockan åtta. Och hon ville inte ha mer välling så hon kan inte vara hungrig. Jag svälter inte min dotter!!!!
0024 Gråter fortfarande...undra om man kommer få sitta här i mörkret hela natten. Men sen om jag orkar med det här så kanske jag får sova hela natten som Jane sen...det had eju inte vart helt fel faktiskt.
0025 Fortfarande..mén bara en minute tills jag kan gå in....oändligt långa minuter när man gör nåt sånt hät. Fem minuter har aldrig vart så långa som dom är nu....tick tack tick tack.......GAAAAH
0026 Det är dags....Gick in och gav henne nappen och la henne ner. La på henne täcket och la min hand på hennes huvud och ta shhh shhh shhh shh óch höll henne i handen lite. Jag tror hono sover. Jag va inne hos henne i tre minuter. Men jag sitter här i fem minuter till så får vi se om hon har somnat
0030 Hon är fortfarande tyst som en mus...bara Zeke som ligger brevid mig och spinner son man hör...och datorns susande. Det är 11 minus ute nu.
0031 Fortfarande tyst...jag vill verkligen sova nu. Har blandat färdigt en flaska med välling som står i kylen så det är bara att värma den sen om hon vaknar vid fyra och vill ha mat för det är nog mycket möjligt!
Nä nu går jag och om jag har tur så kommer det ingen uppföljning på det här inlägget

godnatt sålänge

1 kommentar:

Jane sa...

Hoppas du fick sova nåt inatt =)
Det fick inte jag!!!
Det var inte värt att gå bort när man får vara vaken hela natten (i princip).
I säng runt ett och upp kl fem. Därrimellan upp och stoppan in napp fem ggr =(

fortsätt kämpa, det funkar.
Kram, kram, kram
Jane