2008-04-24

Mamma och Albin dag

Idag ska jag försöka lämna bort Molly till lillasyster M några timmar så att jag och ALbin får göra nåt själva ihop. Det har vi inte gjort sen Molly föddes. Hon fick till och med åka med när vi va på disney on ice, då va hon fyra månader gammal.

Men det har ju inte funkat innan.

Imorgon måste jag sova hos mamma och Lina för hon ska ha Molly på Lördag när jag ska stå på torget med Ina. SÅ jag kan inte träffa Anders imorgon heller...

Känns riktigt jobbigt. Jag är nog bara löjlig men jag vill ju träffa honom. Men jag träffade honom inte igår, lär inte träffa honom idag och inte imorgon.
Men men vi har ju hela livet på oss.....


J hade ringt Mia igår, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Men vill han inte ha henne så är det väl lika bra att han låter henne vara i fred så hon får bearbeta alltihop.

Jag gick och la mig grymt tidigt igår. Jag tror klockan va innan nio och barnen vaknade halv sju i morse. Ganska skönt. Nu ligger Molly och pratar med sig själv i sin säng, får väl se om hon somnar. Nu ska jag och Albin äta frukost iaf. Albin ska sitta inne vid tvn och äta säger han...han får inte det egentligen men jag ger med mig idag....

Nu har jag absolut inget vettigt att skriva...

SKa göra nåt annat så jag kan släppa tankarna på att jag inte ska

äsch

Inga kommentarer: