2008-06-07

Blir inget...


...att jag får vara jag imorgon.
Mamma är sjuk och jag måste ta en demo som hon har fått in.

FAN JAG ORKAR INTE

Jag hade nog behövt få vara själv en stund. Jag är så trött, jag vet inte vart det kommer ifrån.

Jag förstår föräldrar som inte orkar mer, lämnar sina barn hos någon och bara sticker, försvinner ett par veckor. Jag skulle aldrig göra det men jag förstår dom så väl.
Förbannade Tupperware jag vill inte längre. Jag orkar inte jag vill ha min ledighet.
Jag ska sätta mig och skriva ner alla mina demos i ett mail och skicka ut till alla i teamet, hoppas att dom är såppas smarta att dom plockar upp demosarna bara.

Så ringde mamma och jag hade liksom inget att berätta och då blev hon tjurig på mig..va fan håller du på med mamma??? Ska du vara den enda som ska få må dåligt?

jag sa till henne att hon väl för fan inte behöver bli arg på mig bara för att jag inte har nåt roligt att berätta varje gång hon ringer
"Ja men va fan du låter ju så jävla deprimerad"

JA MEN JAG KANSKE ÄR LITE SMÅDEPPIG

Berättade att jag faktiskt skulle åka till havet med Jannica och dom imorgon utan barnen och att jag hade behövt få vara själv lite för jag känner mig så jävla instängd.
När jag hade berättat färdigt (30 sek) säger hon inte ett skit så då sa jag hej då och la på.

Varför duger man bara när dom mår dåligt??
Varför kan inte jag få crasha ibland??

Jag fattar inte grejjen...jag är snäll och jag omtänksam men ändå sitter jag här själv med två kids som papporna inte vill veta av.

Jimmy kommer väl se jag får försöka prata med honom och få honom att förstå att jag för att funka som mamma så måste jag få vara barnledig emellanåt. Han får fixa sitt boende eller så får han ha Albin hos Emmelie..

Emmelie jag vet att du läser detta...help me out


Albin säger inte pappa om Jimmy längre utan kallar honom bara för Jimmy...är det Albins egna protest kanske


Detta blev en blandning av en jävla massa skit

sorry för gnälletSystem of a down funkar utmärkt i sånna här situationer..Barnen har stängt in sig på tummet för att jag lyssna så högt men jag behöver det!!!!Jag är värdelös just nu...inget att ha...spillrorMen imorgon står jag upp igen och allt är bra
Älskar er som finns där, jag är mer beroende av er än vad ni tror


Inga kommentarer: