2008-07-18

Min Tulla

Mitt lilla troll Molls skadar sig konstant nu för tiden. Idag har hon säkert ramlat 50 gånge roch slagit sig ganska illa fem sex av dom.

Så denna dagen har bidragit till:
Sår på kinden gjort av en legobit som hon ramlade på
Sår i näsan som blev när hon ramlade ur en back leksaker på balkongen
Sår i munnen som blev när hon ramlade ut på plattorna när hon sträckte sig efter ett vinbär
Jobbigt blåmärke på höger överarm som blev någon av de tusen gånger som hon ramlade


Såret hon fick i munnen blödde rätt kraftigt så jag gav henne kallt vatten och kylklaff att ha mot munnen. Hon va väl inte för förtjust i kylklaffen men hon gick med på det.
Nu sover hon jätteoroligt, jag gissar på att det gör ont i munnen när hon suger på nappen.

Men hon ligger i sin säng och myser nu iaf, hon är jätteduktig på att sova själv nu och blir hysterisk om man får för sig att flytta över henne, hon myser jättemycket på dagen men på natten vill hon ligga i sin säng. Då sover hon allra bäst.


Jag, Molly och Albin har haft en asmysig dag, spenderade den med Magnus fram tills ett tiden kanske. Då vandrade vi hemåt och han skulle på turne och spana runt lite. Jag och Albin har byggt lego, hittat en LARV!!!!! på hans golv så vi har städat som två galna kärringar. Imorgon ska hans säng flyttas på och städas under.
Albin har piskat mattor, hoppat rent soffkuddar och dammsugit sitt golv.
Sen lyckades han även plocka sin och mollys kvällsmat innan bomopis börja. Vinbär med mjölk och socker stod på menyn idag.
Och när Molly hade somnat så lekte vi kapten sabeltand. Jag va kapten och han va Stinky så han har byggt sjörövarskepp av mina sängkläder på mitt nystädade golv i vardagsrummet.

Jag kan ju lugnt säga att mattor kommer inte på mitt vardagsrumsgolv igen! Mycket lättare att hålla rent utan mattor. Så jag ska lägga undan mina och köpa nån ny kanske när jag flyttar!!!

Yes you heard me!!

Jag, barnen, Magnus och min älskade emmsing med tuva va och tittade på den igår och den var verkligen urfin. Stora rum, fint kök tvättmaskin och torkis (betyder mycket kan jag lova). Dom skulle bara ta en kreditupplysning igår sa dom sen skulle dom ringa. Så för en timma sen ringde en av hyresvärdarna och sa att jag jättegärna får den om jag vill ha den!!!!
Jag är sjukt lycklig!!!
Det kommer bli dyrare och jag kommer vara beroende av min skrutt men det kommer lösa sig. Jag och mina barn klarar allt. Allt för dom.

Om några månader beger vi oss bort härifrån, till friheten!
På måndag skrivs kontrakt och jag med pojkvän och kids ska ner till Alingsåshem och kolla ifall jag kan få flytta lite tidigare med tanke på omständigheterna. Tycker nog dom borde gå med på det. Men man vet aldrig med Ahem dom kan vara riktiga präktarslen!


Nä kanske borde ta ett bad och slänga mig i säng, Magnus dyker väl upp inatt lagom på lyset. Dom skulle bowla vid nio...GÅD JAG VILL OCKSÅ VARA MED!
Men men man kan inte alltid få barnvakt eller hur....


Näpp nu har jag skrivit alldeles för långt igen, fattar inte hur ni orkar läsa!!!Henrik tack så jättemycket för den urgoa tacopajen och cheesecaken :-D

Inga kommentarer: