2008-09-21

AHAHAHAHAHAHAHA

Haha asså helt ärligt vissa av er måste vara helt galna som sitter och retar upp er på ett blogginlägg!

Ska jag berätta bakgrunden till mitt fredagsinlägg???

Albin har vart sjuk i två dagar; torsdag och fredag så vi har inte kunnat gå ut vilket tär på humöret nåt otroligt. Molly har sovit som en påse skit vilket ytterligare tär på humöret. Magnus har ringt mig och vart ledsen mittidetta och krävt en förklaring, vilket nästan fick mig över gränsen.

Men i fredags fick ju iaf barnbidraget, inskolningen hade gått bra, Albin mådde bättre och vi skulle åka och handla fredagsmys, blöjor och dylikt. Vi åkte till Sparköp Noltorp eftersom jag tänkte att Albin skulle slippa springa i en sån stor affär när han va sjuk.
Plockade ihop varor för såppas mycket pengar som jag visste att jag hade på det kontot som vi skulle handla för 598:- som jag hade satt in tidigare på dagen....
Vi handla kyckling och potatissallad som vi skulle äta och massa massa gott.
Står i kassan och ska betala och det går inte, nekat köp!!! gud jag tycker sånt är så jävla pinsamt och då låg bara summan på 512:- och jag va stensäker på att jag hade 598:-, Gick ut med bägge kidsen och skulle ta ut pengarna i deras värdelösa jävla blå bankomat som stod utanför istället. Men nej TEKNISKT FEL!!!!

Så jag fick snällt gå in, be om ursäkt och packa ner mina varor i kungvagnen, lämna min kundvagnsfemma och gå och sätta mig i bilen!!!

SÅ JÄVLA PINSAMT!!!!

Åkte ner till min bank för att kolla va fan som va fel...då ligger det 90:- i väntade AVGIFTER!!! Bankavgifter som banken tyckte att dom kan vi lika gärna lägga in nu att dom ska dras så att anneli inte kan handla!!!!!

Jag kan lova att vid det här laget så kokade fröken sverige och kände mest för att skrika så att hela stan hörde stor som hon är.

Så därför åkte jag till Maxi i fredags. Jag handlar inte på Maxi på fredagar egentligen och därför gick min ilska ut över alla skitungar som skriker och alla pensionärer som knör.

Det som stör mig med barnen som skriker...inte barnen utan föräldrarna som gör allt för att dom ska sluta skrika, öppnar kakpaket och ger dom, ger dom bananer inne i affären, öppnar glassar.

SKIT I UNGEN SÅ LÄR DOM SIG ATT DET INTE ÄR LÖNT ATT SKRIKA!!!

Och ja ni får bli hur irriterade ni vill på mig det rör mig inte i ryggen för mina vänner är mina vänner oavsett om jag gnäller lite.

Och anledningen till att jag gnäller av mig här är för att jag har ingen sunkig karl som sitter med fötterna på bordet när jag kommer hem som jag kan slänga all galla på. Utan jag har min blogg och här skriver jag allt och lite till.
För ärlig javisst. Folk stör sig javisst.

MEN JAG BEHÖVER MIN BLOGG FÖR ATT ÖVERLEVA INTE FÖR ATT UNDERHÅLLA DIG!

5 kommentarer:

jannica sa...

Jag hatar oxå alla äckliga snoriga gapiga ungar i mataffären på fredagskvällarna...och alla "mellan 80 och döden" som segar omkring

Amathea sa...

Lät som en mindre lyckad fredagsshopping!
Sunkigt värre!

Klart du ska blogga av dej!
Nemas problemas!
De är din blogg... du skriver väl om va du vill?

Och jag fortsätter att kommentera ;-)

Nu ska jag fortsätta städa, städa, städa, städa och städa!

Du vet vart du kan kasta dina flyttkartonger sen iaf!!

Mia sa...

You go girl! För övrigt så varar ärlighet längst. =)

Gordnid sa...

är du aggressiv mitt sexiga lilla liv? =D men du, jari må vara sunkig ( men det är bara för att han tycker att det är så tråkigt att duscha), men han sitter bannemej inte med fötterna på bordet!

Rebeckah sa...

OOO jas jag fattar precis bloggrejen :-) synd att andra inte fattar... lixom "hallå, välkommen att besöka min privata dagbok som jag har för att skriva av mig" huuuuuuuuur kan folk klaga på innehållet? Fattar inte.