2008-09-22

Mina barn...otrygga hos mig`??

annikagbg har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "AHAHAHAHAHAHAHA":

Herregud du är ta mig faan pinsam tjejen. Blond och blåst. Är mamma till 3 barn själv och dom har lika stor rätt att få säga sin mening så som vuxna har och dom kan inte använda de genom verbalt språk som vi kan när dom visar känslor utan genom skratt,gråt och motoriken. Det är pinsamt att du som mamma retar upp sig som dig, stackars dina barn dom får väll inte visa sin ilska och ledsamhet. Dom måste i så fall känna sig otrygga hos dig. Mina små får iaf säga sin mening oavsett om man är ute eller hemma det är så som dom lär sig stå på egna ben. Tycker du kan läsa lite barnpsykologi och sen kalla dig sveriges bästa mamma. Det var sista gången jag titta in på din sida, din lilla patitiska människa

6 kommentarer:

Frickie sa...

ja men stavningen är ju nästan rätt iallafall..

MrD sa...

Här skulle man kunna skriva precis hur mycket som helst.

1. Man skulle kunna skriva om vikten av att förstå vad gränssättning innebär för ett barn.

2. Man skulle kunna skriva hur komplexa vuxnas relationer till sina barn faktiskt är.

3. Man skulle sedan kunna fortsätta med att påpeka att det är ytterst svårt att, pga komplexiteten som nämns i punkt 2, egentligen uttala sig om någon annans metodik vid uppfostran.

4. Vidare skulle man diskret kunna glida in på det faktum att ett blogg inlägg sällan, mycket sällan, korrekt återger verkligheten och faktiska skeenden, framförallt ej då det kanske skrivits i affekt.

5. Sen skulle man, om man nu vill vara lite ondsint, raskt kunna glida över på det faktum att en persons lämplighet att vara förälder troligtvis står i omvänd relation till dess vilja att, under pseudonym, påstå att andra människor är patetiska..


Allt detta skulle man kunna göra, men varför göra det när den som det i så fall skulle vara tänkt att läsa det ändå tidigare förkunnat att personen i fråga, präktigt nog, inte har för avsikt att läsa det som skrivs efter att person trott sig få sista ordet..
Men, vad vet jag.. jag är ju bara en simpel D som tror mig känna Rullgardinsgudinnan lite lite, och som samtidigt aldrig skulle vara så självupptagen att jag skulle tro att jag faktiskt känner henne så väl att jag genom att att läsa hennes blogg kan skapa mig en bild korrekt nog att fördöma med pinsamt vokabulär..


/D

Johanna sa...

Jag blir vansinnig!!!! Seriöst! känner människan ifråga dig alls? Du o ja kanske inte känner varandra jättebra men en sak e jäkligt tydlig o det är att när det kommer till din föräldra roll så är du mycket mer än good enough! Ta inte åt dig sträck på dig! du är en fantastisk mamma o en förebild för andra ensamstående mammor!

Jane sa...

Men va FAN!!!!!

Anonym sa...

Du vet att du är störst bäst och vackrast gumman!! Håller med dig om barn som springer omkring och äter glass i affären. Jag och Andreas blir helt chockade ibland hur slapphänta folk är med sina barn. Det är synd om barnen att ha föräldrar som inte sätter gränser. Skriv precis hur mycket skit och goja du vill..det är din blogg som sagt :)

Rebeckah sa...

Men shit?! :-o