2008-10-29

22,06
Molly skriker hysteriskt. har försökt med både välling och att tala henne till rätta men ingenting funkar. hon är sådär ledsen så hon andas sådär konstigt som vem som helst kan göra när man har gråtit för mycket.
hon tystnar för en sekunde sen börjar hon igen. Albin ligger och håller för öronen.
Hon är verkligen skitarg och bara skriker rakt ut.
22,08
Hon tystnar några sekunder och kör igång igen. Albin kommer upp och är jättearg på att hon skriker. Går med honom in igen och han börjar skrika i kör ihop med Molly.
22,09
Molly är tyst i 30 sekunder men börjar igen. Om Albin skriker vet jag inte för molly skriker så högt. mina grannar måste tycka att jag är fruktansvärd.
Albin kommer upp igen och vill ligga i min säng, blir jättearg när han inte får och går skrikandes in till sängen igen.
Molly står och skriker i sin säng och Albin gråter i sin.
22,10
Varför slutar aldrig det här, varför kan dom inte bara sova ordentligt?
Nu är bägge tysta för stunden men Molly sätter igång igen och därefter Albin. Dom kan inte dela rum mer, hur ska jag lösa detta???
Ska jag ha Molly i mitt rum?
Molly tystnar, Albin tystnar. Molly börjar Albin börjar. Jag kan inte lägga Albin i min säng för det blir orättvist gentemot Mollt och tvärtom.
22,12
Går in och ger Molly nappen och stoppar om både henne och Albin.
22,13
Hinner inte mer än att lägga Molly ner innan hon ställer sig upp igen, jättearg. Albin kramar jag om men det enda han gastar om är att han ska sova i min säng.
22,14
Skrik skrik skrik skrik skrik tyst i fem, tio, femton, tjugo sekunder sen börjar Molly igen. tyst i fem, tio, femton, tjugo, tjugofem, trettio sen börjar det igen.
22,15
Hon är sjukt ledsen...men jag kan inte plocka upp en ettåring och låta henne springa runt nu. Och det funkar inte att ha henne i min säng för hon springer upp eller ligger och sparkas.
22,16
tyst i fem tio femton tjugo tjugofem trettio tettiofem fyrtio fyrtiofem femtio femtiofem sextio..men hon står nog fortfarande upp i sin säng. Gråt.
22,17
Tyst i tio sekunder sen börjar hon men tystnar efter lika kort stund. Det är hennes hulkande som gör att hon börjar igen, gud så jag känner igen mig i henne.
Abin är tyst iaf.
Tyst i 30 sekunder.
22,18
Tyst, det är knappt så jag vågar skriva ordet.
22,19
Tyst en bra stund in i denna minuten men börjar sen att skrika igen...snälla Molly lägg dig ner och sov älskade älskade du. Tyst i slutet....tyst tyst
22,20
Tyst i tjugo sekunder men skriker nu. Slutar nog snart. Det är väl nåt jag måste intala mig själv kanske. Jag är fan fruktansvärd som utsätter henne för det här.
22,21 Går in och ger henne vällingen igen. Men hon skriker när jag ger henne den och jag upptäcker att det har klumpat sig. Tar bort klumpen och skakar ihop den mer. Ger henne vällingen och nu ligger hon nerbäddad. Albin har stensomnat under mollys skrik.

Inga kommentarer: