2009-05-15

En väska full med kläder!

Nu va det gjort, jag packade en hel väska kläder och skickade med till dagis. Tror jag la ner fem ombyten med leggings, kjolar, shorts, trosor och strumpor.
Men jag våade fan inte säga till ordniarie personal min fegis!
Utan jag sa till en underbar tjej som praktiserar där.
Jag sa precis som det va att jag inte vill att dom tar på henne blöja för hon blir förvirrad, hon behöver få lära sig nu att på dagtid så har vi inte blöja punkt slut.
Och i och med att det funkade så bra i onsdags..då va det ju inte en skvätt i trosorna mellan 9,30 - 16,45 och då bara för att det var lite fler barn igår så ska dom sätta på henne blöja...då hinner dom ju inte!!!!

Jävla pissdagis.
Men jag måste väl bara lära mig att stå på mig så blir det inga problem.
Dom är väl till för mig inte tvärtom?

På måndag ska jag ta upp att jag inte vill att Molly ska sova så länge på dagis.
Hon somnar klockan 20,30-21,00 och det funkar ju inte. Hon är nästan två, och hon behöver sova på kvällen inte på dagen.
Plus att jag måste få vara själv nån gång!
Jag måste få utrymme för att vara Anneli och kunna plugga, ställa mig i duschen om jag vill det.
(Nu hatar ju jag och grannen att duscha så vi går mest runt och är äckliga...men ändå ;-) )


Visst är jag en pissig jobbigt mamma men sorry dagispersonalen...jag känner min dotter bäst och vet vad som är bäst för henne.

1 kommentar:

Anonym sa...

Säger dom att det är så ni ska göra???
Det har dom väl abslout inge rätt till! det är ditt barn och du bestämmer! har hon inte blöja så har hon inte de, de är bara för dom att köra på samma som du gör hemma om det är det du vill!
Sovande gäller desamma, tala om för personalen hur länge hon får sova, annars somnar hon inte på kvällen, så funkar de på W´dagis och de är inga prob´s!
såt på dig bara !!
kram kram kram kram Madde