2009-05-16

Jag dör!!!! (äcklig bild)

När jag kom hem idag så såg jag att det va blodigt i ett hörn av min lägenhet. Förstod att katterna hade dragit in nåt men trodde väl att det va en fågel eller nåt annat ofarligt!
När jag böjer mig ner och ska torka upp blodet och plocka upp de delar som är kvar så ser jag att det sticker fram något under listen. Tar pappret och börjar dra i det och får en del av en kropp i min hand!
Känner hur obehaget börjar stiga, är det härifrån ödlan i badrummet kom???
Torkar av så golvet är rent och går och hämtar en kniv för att försöka få fram resten av kroppen som ligger inkilad under listen efter att ödlan har försökt fly.
Tänk vilken tur att jag inte va hemma när katten jagade ödlejäveln genom lägenheten...Jag hade förvandlats ifrån stora starka Anneli till ett skrikande våp!
Började rota med kniven under listen och va livrädd för vad jag skulle få fram!
Fram kommer detta:Ett ödle huvud och en framtass/arm/djävelskap.
Så fruktansvärt jävla äckligt.
Något som har nåt förslag på hur man bekämpar ödlor??
Silverfiskar, mögel och mal vet jag hur man får bort...men ödlor???

3 kommentarer:

Zarah sa...

Du lägger förgiftade flugor som de kan äta, då dör de garanterat. Risken är ju dock stor att de lägger sig och dör på ett olämligt ställe så att de ligger och uktar utan att man kan göra något åt saken :P

Hirohito mit der katzen sa...

Kolla filmen Godzilla, jag har för mig att de lurar ödlan med ett lastbilsflak med fisk o sedan spränger de den i miljaders bitar?! Kan det va nått?

rullgardinsflikkan sa...

Hahahahahahahahahahaha!!!
Fyyyyyyyyyyyyyyyyyy fan vad äckligt!!!
Hahaha, åh tur att det inte var jag!