2010-03-01

Att banka huvudet i en vägg...

Är väl det man gör som undersköterska för det mesta.

De flesta ideér man kommer med för att få en förbättring för äldre och även för personal bankas ner med slägga innan man ens hunnit förklara färdigt.

  • Det där har vi redan testat
  • Varför ändra något som fungerat så länge

Eller så ändrar man nåt som man tror skulle bli så jäkla bra, för att bara komma tillbaka ett par dagar senare och upptäcker att allt man har gjort va helt onödigt.

Någon annan har ändrat tillbaka.

Och det gäller allt ifrån duschtider, ättiksprit på diskbänken till att man möblerar om för att dom älskade äldre ska få bättre plats vid sitt bord när dom äter.


Mitt jobb är fan inte toppen jämt.

Fast idag tack vare kära ssk Cathrin så känns det ändå som att jag har åstadkommit något.
Jag har inte bara gått hit och gjort mitt jobb utan jag har tagit tag i något som dom andra blundat för.

Tio poäng till mig!!!

2 kommentarer:

Linda sa...

Tror att man får stå på sig och vara envis bland alla som bara går i gamla fotspår. Jag kan känna detsamma när jag jobbar mina somrar. Man vill förändra med orkar inte ta tag i det eftersom allt bara sågas innan man fått försöka. Om man går efter vad man själv tror skulle vara bra och skita i andra så kan det funka. Arbetslaget suger ibland, man måste hela tiden följa de som tror sig veta bäst. Så som alltid har gjorts, förändringar är inte välkomna. Men bara du känner att DU gör ett bra jobb och bemöter de gamla på det sätt som DU skulle vilja vara bemött på, så tror jag man kommer långt. Jag vet att du är en underbar undersköterska, du är mån om de gamla och du bryr dig genuint. Det är värt mer än 10 poäng.

Sarah sa...

120 poäng min vän! Det du gör är toppen och det vet du! Vill folk gnälla så låt dom göra det! <3