2010-05-30

Det händer så jävla mycket, hela tiden.

På Tisdag är det två veckor sen sista (Ja för nu blir det fan inget mer) rättegången emot/med Alexander va.
Det gick bra (för mig) men rättsalen va full av lögner, skrämmande men samtidigt lite facinerande hur en människa kan vrida sin egna sanning.


I Måndags förra veckan kom kaninbebisarna, elva rynkiga, varma små knytten som min fina snövit och blomma fått.
Underbara kaniner som lagt ungarna i samma bo och hjälps åt med att ta hand om dom. Dom låter ingen gå till spillo utan de två ungar som än sålänge lyckats förvilla sig ut ur boet höll dom varma med sin egna kroppsvärme tills jag kom och la in dom till sina syskon igen.


Hönor är dumma i huvudet, hackar och bråkar med kalkonerna så igår kväll fick dom flytta ner i min gigantiska kanininhägnad medans kaniner och marsvin nu får bo ute tills det blir riktigt dåligt väder då blir det pallkragar tills det är dags att flytta in i burskåpet som ska byggas och ställas in i garderoben uppe.Marsvinsflocken består nu av tre galningar, Farmor (för att hon såg så gammal ut när hon kom), Happy (döpt efter Albins gamla kärlek på Ängabo) och G-force (Självklart döpt efter filmen).


G-force hade även en syster som gick ett dystert öde till mötes mellan käftarna på den livsfarliga taxen kaliber!
Tanken är att ha en flock på fem-sex individer. Fem honor och en kastrat så det blir att besöka Eragons inom en snar framtid och hämta hem omplaceringsmarsvin.
Men nu i veckan verkar det som att två hanar flyttar in i en stor utebur så får vi hoppas att dom kommer överens då dom aldrig bott tillsammans innan.
Så får vi se om det blir bebisar sen.
Nä over and out, jag har nog en bur till att bygga verkar det som.
Livet är hårt som gnagarnörd

Inga kommentarer: