2010-12-06

Vagntokig...

Första vagnen inhandlad.
En syskonvagn, Emmaljunga från -04. Tokigt fin och jag är hemskt nöjd eftersom vi fick den för 1100:-
Den ska jag brumma runt med när vi ska följa Albin till bussen, när jag ska traska bort alla graviditetskilona och när Molly ska till dagmamman.
Kan inte Molly gå?
Klart fan hon kan, men när jag har bråttom, en tid att passa så vill jag slippa bli irriterad på mitt underbara lilla barn för att hon inte kan gå så fort som behövs och ja jag blir irriterad när jag blir stressad. Så syskonvagnen kommer vara skitbra!

Jag har fått en vagn av min lillasyster, ingen aning om vad det är för märke men den är grå och i perfekt skick! Jag ska bara försöka lyfta den en gång också så jag vet ifall jag får in den i bilen eller inte då syskonvagnen är helt körd den kan jag knappt få upp för yttertrappan.
Det tråkiga är att lill´sis har fått tag på en Emmaljunga från -76, helt underbar i bra skick så jag är jäkligt sugen på att skaffa mig en retrovagn också men vi får väl se :-)

Mvc besök idag och bebisen var där den skulle, huvudet låg neråt men va ruckbart och Fredde fick känna på det :-) Imorgon är det planeringsdag med massage och käk, toppen!


Inga kommentarer: